Browsing: Blog

Blog
Mirëserdhe o Resulallah!
By

Mirëserdhe o Resulallah; në mesin tonë, në shtëpinë tonë, në zemrën tonë!.. Mirëserdhe në botën tonë, në shekullin tonë, në gjirin tonë!.. Si rreze drite…

Blog
Llogaria e namazit
By

Si thoni, nëse një ditë uleni dhe flisni përsëri rreth namazit?.. Të mendoni rreth marrëdhënies suaj me namazin si shtyllën më të rëndësishme të Islamit…

Blog
Investimi i vërtetë
By

Ne jemi njerëz. Sidoqoftë, nuk e dimë se sa njerëz kanë jetuar në të kaluarën. Ndërsa sot si njerëz kemi arritur miliarda. Njerëzimi vazhdimisht do…