Më 18 Dhjetor Medreseja “Haxhi Sheh Shamia” dega Djem dhe Vajza dërguan ndihmat e grumbulluara nga një fushatë disa ditore nga nxënësit dhe prindërit në zonat e prekura nga tërmeti i 26 Nëntorit. Kontributi i tyre shkoi për tu lehtësuar sadopak dhimbjen e Shqiptarëve të prekur nga ky moment i vështirë për të gjithë ne.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX