Medreseja “Haxhi Sheh Shamia” hapi dyert e saj për brezat e rinj për vitin e ri shkollor 2018 – 2019 ku një vend të veçantë zinin padyshim të sapoardhurit e këtij viti të cilët janë të shumtë si për klasën e gjashtë ashtu edhe për klasat e tjera.

Në ceremoninë e çeljes drejtuesit e shkollës falënderuan të gjithë te pranishmit, veçanërisht prindërit që i besuan medresesë si një vatër dhe burim cilësie.

Medreseja si institucion arsimor parauniversitar me ketë rast ju uron gjithë nxënësve qe ka në gjirin e saj mbarësi dhe suksese të mëtejshme dhe Allahu ua ndriçoftë mendjen ne rrugën e nxënies se dijes.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX