Pas gjashtë javësh gare të fortë sportive u përmbyll edicioni i katërt i kupës “Istanbul” në minifutboll. Ekipet pjesëmarrëse me përfaqësi  nga institucionet në administrim të shoqatës “Istanbul”, anëtarë, aktivistë, partnerë dhe dashamirës u ndeshën mes tyre me sistem pikëzimi dhe në fund u shpall kampion  “Konvikti i Medresesë Shkodër” – dega e djemve.

I gjithë evenimeti përveç garës së bukur sportive u zhvillua në një atmosferë mjaft të këndshme vëllazërore ku mbizotëroi fryma e mirëkuptimit, respektit dhe e mirësjelljes midis lojtarëve pjesmarrës.

Në përfundim të këtij kompeticioni u organizua ceremonia e mbylljes së edicionit të katërt të kupës “Istanbul”. Me këtë rast kryetari i shoqatës “Istanbul” z.Ridvan Seferaj i dorëzoi kupën ekipit kampion, vlerësoi shpirtin e garës, si dhe falenderoi të gjithë pjesmarrësit dhe kontribuesit e aktivitetit. Për fituesit u dhanë edhe cmimet përkatëse.

Në këtë mënyrë u mbyll edhe këtë vit ky edicion i kupës “Istanbul” i  kthyer tashmë në një traditë të bukur dhe të vlefshme, e cila po u ofron përfitime të shumëanëshme  të rinjve pjesmarrës.

 

 

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX