Është viti i tretë radhazi që me mbështetjen e shoqatës “Istanbul” dhe nën kujdesin e veçantë të kryetarit të saj z.Ridvan Seferaj, zhvillohet Kupa “Istanbul” në minifutboll.

Aktiviteti futbollistik organizohet në vazhdimësi të veprimtarive sociale e sportive, që shoqata “Istanbul” organizon për të rinjtë, me qëllim edukimin dhe sensibilizimin e të rinjve mbi rëndësinë që ka sporti në përgjithësi në përditshmërinë e tyre, jo vetëm sa i takon dobive fizike, por edhe përsa i përket rolit të tij në socializimin, kultivimin e ndjenjës së respektit dhe vëllazërisë së ndërsjelltë. Nisur nga kjo, është zgjedhur si moto e kompeticionit “Jo vetëm sport”.

Nën këtë moto do të ndeshen 6 skuadra me përfaqësi nga institucionet në administrim të shoqatës “Istanbul”, anëtarë, aktivistë, partnerë, dhe dashamirës.

Skuadrat do të konkurrojnë me njëra- tjetrën me sistem pikëzimi dhe trofeun do ta fitojë ekipi që do të  grumbullojë më shumë pikë.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX