Me mbështetjen e Fondacionit “Aziz Mahmud Hudayi” me qendër në Stamboll, shoqata “Istanbul” vazhdon të shpërndajë ndihma për familjet dhe individët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit 2019.

Shoqata “Istanbul” së fundmi organizoi shpërndarjen e ndihmave për individë me nevoja të veçanta shëndetësore dhe ekonomike në zonën e Bubqit dhe Thumanës, si dy nga zonat më të prekura nga tërmeti.

Ndihmat erdhën posaçërisht nga Turqia falë mbështetjes së Fondacionit “Aziz Mahmud Hudayi”, i cili prej vitesh vazhdon të kontribuojë për Shqipërinë.

 

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX