Me rastin e festës së 7 Marsit, Medreseja “Haxhi Shesh Shamia” dega Djem dhe Vajza organizuan aktivitete në nderim të figurës së mësuesit.

Festa e Mësuesit në Medresenë “Haxhi Sheh Shamia”, dega Djem, nën siglën “FALEMINDERIT PROFESOR”.

Me rastin e 7-8 Marsit nxënësit e klasës II-A nën kujdesin e mësueseve Suela Bekteshi, Nadire Agaj dhe Elsa Seferaj organizuan një program festiv për nënat dhe mësueset e tyre të titulluar: ”Nuk ka në botë si zemra e nënës!”.

Shoqata Istanbul uron të gjithë mësuesit festën e 7 Marsit për përkushtimin e tyre ndaj një misioni kaq fisnik dhe me përulësi shprehim mirënjohjen e thellë për kontributin e tyre që kanë dhënë dhe japin ndër vite për edukimin e brezave.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX