Shoqata İstanbul, Shkodër 6 mars 2024

“Aromë Ramazani” u titullua programi i organizuar nga Departamenti i gruas pranë Shoqatës V.H.K İstanbul. Mesazhet e vyera në këtë prag Ramazani që përcolli teologia e nderuar Adelina Muça, poezitë dhe ilahitë e grupit artistik pranë konviktit të vajzave “Hanım Sabuncu” krijuan një atmosferë shumë të këndshme.
Falënderojme drejtorinë, mësueset dhe nxënëset e konviktit që kontribuojnë gjithnjë në organizime të tilla shumë të mirëritura nga gratë e qytetit të Shkodrës dhe më tej.

Mirë se vjen muaj i bekuar!

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX