Në kuadër të projekteve sociale dhe humanitare, shoqata “Istanbul” bëri shpërndarjen e pakove ushqimore për muajin e shenjtë të Ramazanit. Shpërndarja u bë në rrethet Shkodër, Koplik, Pukë dhe Mamurras nga të cilat përfituan: jetimë, të sëmurë, individë dhe familje në nevojë.

Ndihmat ushqimore u mundësuan falë mbështetjes së fondacionit Aziz Mahmud Hudayi, në Turqi.

Projekti i pakove ushqimore të Ramazanit zbatohet çdo vit gjatë këtij muaji, me qëllim përkrahjen e shtresave në nevojë si pjesë e misionit dhe shërbimeve të shoqatës “Istanbul”, nën moton : “Shërbimi në rrugën e Allahut është një përgjegjësi shoqërore, që Allahu i Madhëruar na e ka ngarkuar si detyrë neve, robërve të tij, sepse besimtari duhet ta konsiderojë veten përgjegjës përballë shoqërisë.” (Osman Nuri Topbaş).

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX